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Resumen de Silage fermentation and additives

Jr. Limin Kung

  • English

    The main objective of making silage is to maximize the conservation of original nutrients in the forage crop for food at a later date. The final quality of the silage can only be as good as the quality of the initial crop placed in the silo. The process of making a good silage includes 1) quickly removing air from the forage mass in the silo, 2) rapid production of lactic acid for rapid pH reduction, and 3) continuous exclusion of silage air during storage. The rapid removal of air prevents the growth of unwanted aerobic bacteria that can compete with the beneficial lactic acid bacteria (LAB). During active fermentation, LAB uses water-soluble carbohydrates to produce lactic acid, which is mainly responsible for increasing the acidity and decreasing the pH in the silage. In addition, it inhibits the growth of undesirable anaerobic microorganisms, such as enterobacteria and clostridia, which tend to be intolerant at a low pH. When the fermentation of the silage is completed and if it is kept away from the air, the silage remains fairly stable for long periods of time (years). Aerobic stability is a term used to define the period of time during which the silage remains stable and does not spoil after being exposed to air. Because air feeds yeast growth, minimizing their numbers and minimizing air exposure in silage is an important goal. Various organic acids have been used, including potassium sorbate, sodium benzoate and propionic, which inhibit yeasts to improve the aerobic stability of silages. The application of microbial inoculants and chemical additives to the forage is highly recommended to maximize the time that microorganisms have in contact with fermentable substrates. Bad fermentations and aerobic stability will cause the loss of nutrients, low animal productivity and farm profits. Recommended management practices should be followed for the harvesting, the filling of silos, the use of appropriate additives and silos coverings.

  • English

    El objetivo principal de hacer ensilaje es maximizar la conservación de nutrientes originales en el cultivo de forraje para la alimentación en una fecha posterior. La calidad final del ensilaje solo puede ser tan buena como la calidad del cultivo inicial colocado en el silo. El proceso de hacer un buen ensilado incluye 1) eliminar rápidamente el aire de la masa de forraje en el silo, 2) producción rápida de ácido láctico para unareducción rápida del pH, y 3) la exclusión continua del aire del ensilado durante el almacenamiento. La rápidaeliminación del aire evita el crecimiento de bacterias aeróbicas no deseadas que pueden competir con lasbacterias beneficiosas del ácido láctico (LAB). Durante la fermentación activa, LAB utiliza carbohidratossolubles en agua para producir ácido láctico, que es el principal responsable de aumentar la acidez y disminuirel pH en el ensilaje. Además, inhibe el crecimiento de microorganismos anaeróbicos indeseables, comoenterobacterias y clostridios, que tienden a ser intolerantes a un pH bajo. Cuando se completa la fermentacióndel ensilaje y si se mantiene alejado del aire, el ensilaje permanece bastante estable durante largos períodos detiempo (años). Estabilidad aeróbica es un término que se usa para definir el período de tiempo durante el cualel ensilaje permanece estable y no se estropea después de ser expuesto al aire. Debido a que el aire alimenta elcrecimiento de la levadura, minimizar el número y minimizar la exposición al aire en el ensilado es un objetivoimportante en la fabricación de ensilaje. Se han utilizado diversos ácidos orgánicos, incluido el sorbato de potasio, el benzoato de sodio y el propiónico que inhiben las levaduras para mejorar la estabilidad aeróbica de los ensilajes. La aplicación de inoculantes microbianos y aditivos químicos al forraje es muy recomendable para maximizar el tiempo que los microorganismos tienen en contacto con sustratos fermentables. Las malas fermentaciones y la estabilidad aeróbica provocarán la pérdida de nutrientes, baja productividad animal y las ganancias de la granja. Deben seguirse las prácticas de manejo recomendadas para la recolección, el llenado de silos, el uso de aditivos apropiados y los recubrimientos de silos.


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