Francisca Simonet Salas, Josep Maria Simonent Salas
A l'explotació de Son Llaüt, les figues i els albercocs dessecats van constituir una activitat important des de 1930 a 1934. Aquests fruits van tenir un tractament rellevant en l'elaboració, comercialització i exportació, aspectes que son poc coneguts. Bartomeu Simonet Canyelles crea Son Llaüt amb molt d'estudi, seguint els models de cultiu mes moderns, la màxima mecanització possible, introduint l’explotació de vaques de llet en terreny de secar, i amb un control escrupolós de la producció i costos, per avaluar els resultats i poder marcar-se objectius.
At Son Llaüt farm, dried figs and apricots were an important activity from 1930 to 1934. These fruits had a relevant treatment in the elaboration, commercialization and exportation, and these aspects are not very well known. Bartolomé Simonet Canyelles created Son Llaüt with a lot of study and planification, following the most modem cultivation models, the maximum possible mechanisation, introducing the exploitation of milk cows on dry land, and with a scrupulous control of production and costs, in order to evaluate the results and be able to set objectives for the future.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados