Concepció Amat Miralles, Maria Emília Juan Olivé, Lluïsa Miró Martí, Anna Pérez Bosque, Mireia Urpí Sardà, María Fernanda Zerón Rugerio, Maria Izquierdo Pulido, María Antonia Lizarraga Dallo
We have designed and implemented a series of case studies in three subjects of the Human Nutrition and Dietetics degree at the Universitat de Barcelona. The content, skills and competences are worked on progressively according to the students’ level of competence, until the development of a case study focused on non-alcoholic fatty liver disease. Students value the experience positively and consider that it helps them to achieve better learning outcomes than with more traditional methodologies.
Presentem el disseny i implementació de casos concatenats en el grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat de Barcelona, seguint la progressió del nivell competencial dels estudiants. Es treballen els continguts, habilitats i competències progressivament fins al desenvolupament d’un cas centrat en la malaltia del fetge gras no alcohòlic. Els estudiants valoren positivament l’experiència i consideren que els ajuda a assolir els resultats d’aprenentatge millor que amb les classes magistrals.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados