Periodo de publicación recogido
|
|
|
AWRI Report: A rose by another name: novel wine yeast that impact floral aromas
Toni Cordente, Mark Solomon, Peter Godden, Chris Curtin, Daniel L. Johnson
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 5, 2016, pág. 39
Staying a step ahead of ‘Brett’
Chris Curtin, Anthony R. Borneman, Ryan Zeppel, Toni Cordente, Robyn Kievit, Paul J. Chambers, Markus J. Herderich, Paula A. Johnson
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 5, 2014
Flavour-active wine yeasts: little things that have a big impact
Chris Curtin, Toni Cordente
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 589, 2013, págs. 54-56
Breeding for success: yeast strain development at the AWRI
Paul Henschke, Jennifer R. Bellon, Chris Curtin, Paul J. Chambers
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 3, 2012, págs. 35-39
Ellena S. King, P. Osidacz, Chris Curtin, Susan Bastian, Leigh Francis
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 17, Nº 2, 2011, págs. 169-180
Gal Winter, T. J. van der Westhuizen, V.J. Higgins, Chris Curtin, Maurizio Ugliano
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 17, Nº 2, 2011, págs. 285-290
Advancing the frontline against Brett
Chris Curtin, Anthony R. Borneman, Paul A. Henschke, Peter Godden, Paul J. Chambers, Isak S. Pretorius
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 6, 2011, págs. 18-25
Taking the stink out of fermentation
Antonio G. Cordente, Chris Curtin, Paul A. Henschke, Paul J. Chambers, Markus J. Herderich, Isak S. Pretorius
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 3, 2011, págs. 12-15
Harnessing AWRI's yeast and bacterial research to shape " Next-Gen" Chardonnay Part 2: Influence of yeast, nutritional management and malolactic fermentation
Chris Curtin, Jennifer R. Bellon, Eveline Bartowsky, Paul A. Henschke, Paul J. Chambers, Markus J. Herderich, Isak S. Pretorius
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 2, 2011 (Ejemplar dedicado a: Wine Business & Marketing), págs. 15-24
Harnessing AWRI's yeast and bacterial research to shape " next-gen" Chardonnay Part 1: " Wild" and " non-conventional" yeast
Chris Curtin, Jennifer R. Bellon, Eveline Bartowsky, Paul A. Henschke, Paul J. Chambers, Markus J. Herderich, Isak S. Pretorius
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 1, 2011 (Ejemplar dedicado a: Sustainability), págs. 15-20
Ellie King, Chris Curtin, Leigh Francis, Hentie Swiegers, Sakkie Pretorius, Sue Bastian
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 557, 2010 (Ejemplar dedicado a: 38th Annual Techical Issue), págs. 60-68
Dried vs propagated yeast: implications for use of blended yeast products
Chris Curtin, Paul A. Henschke
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 538, 2008, págs. 94-95
Collusion practices in a west of Ireland livestock mart
Chris Curtin, Anthony Varley
Ethnology: An international journal of cultural and social anthropology, ISSN 0014-1828, Vol. 21, Nº. 4 (OCT), 1982, págs. 349-358
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados