Periodo de publicación recogido
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Rebuttal on A Semi-Pilot-Scale Procedure for Isolating and Purifying Soybean (Glycine max) Lectin
Harold E. Swaisgood, Y. O. Fasina
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 10, 2004, pág. 3209
Cross-Linking and Rheological Changes of Whey Proteins Treated with Microbial Transglutaminase
D. A. Clare, G. L. Catignani, V.-D. Truong, Harold E. Swaisgood
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 5, 2004, págs. 1170-1176
Bioactive Milk Peptides: A Prospectus
D. A. Clare, Harold E. Swaisgood
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 83, Nº 6, 2000, págs. 1187-1195
Las características de la leche
Harold E. Swaisgood
Fennema química de los alimentos / Srinivasan Samodaran (ed. lit.), Kirk L. Parkin (ed. lit.), Owen R. Fennema (ed. lit.), 2010, ISBN 978-84-200-1142-4, págs. 883-920
Características de los fluidos nutritivos de origen animal: leche
Harold E. Swaisgood
Química de los alimentos / Owen R. Fennema (dir.), 1992, ISBN 84-200-0733-1, págs. 889-930
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