InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Addition Rate of Exogenous Tannin for Optimal Tannin Retention in Hybrid Red Wines
Alex J. Fredrickson, David C. Manns, Anna Katharine Mansfield
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 71, Nº 1, 2020, págs. 62-69
Yeast Assimilable Nitrogen Optimization for Cool-Climate Riesling
Camila M. Tahim, Anna Katharine Mansfield
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 70, Nº 2, 2019, págs. 127-138
Accumulation and Prediction of Yeast Assimilable Nitrogen in New York Winegrape Cultivars
Mark A. Nisbet, Timothy E. Martinson, Anna Katharine Mansfield
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 65, Nº 3, 2014, págs. 325-332
Mark A. Nisbet, Timothy E. Martinson, Anna Katharine Mansfield
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 64, Nº 4, 2013, págs. 485-494
Identification of Odor-Impact Compounds in Red Table Wines Produced from Frontenac Grapes
Anna Katharine Mansfield, Jean-Paul Schirle-Keller, Gary A. Reineccius
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 62, Nº 2, 2011, págs. 169-176
Characterization of the aroma of red Frontenac table wines by descriptive analysis
Anna Katharine Mansfield, Zata M Vickers
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 60, Nº 4, 2009, págs. 435-441
Sensory-Based Action Threshold for Multicolored Asian Lady Beetle-Related Taint in Winegrapes
Tederson L. Galvan, E. C. Burkness, Zata M Vickers, Peter Stenberg, Anna Katharine Mansfield, W. D. Hutchison
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 58, Nº 4, 2007, págs. 518-522
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados