Periodo de publicación recogido
|
|
|
Some Peculiarities of Processing Leather From Short Term Preserved Hide
K. Beleska, V. VALEIKIENE, S. MIKULYTE, V. Valeika
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 101, Num. 6, 2017, págs. 290-295
An Eco-Benign Semi-Metal Tanning System for Cleaner Leather Production
V. Plavan, M. KOLIADA, V. Valeika
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 101, Num. 5, 2017, págs. 260-265
THPS pretreatment before tanning (chromeor non-chrome)
V. Plavan, V. Valeika, O. Kovtunenko
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 93, Nº 5, 2009, págs. 186-192
Peracetic acid deliming part 2: pickle-free and low-pickle processing
J. Sirvaityte, V. Valeika, V. Plavan
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 93, Nº 2, 2009, págs. 40-45
Action of Peracetic Acid on Calcium in Limed Pelt
J. Sirvaityte, V. Valeika, K. Beleska
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 91, Nº 3, 2007, pág. 123
Lime-free unhairing: part 5. Some peculiarities of dyeing lime-free leather
A. Zaliauskiene, K. Beleska, V. Valeika
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 90, Nº 2, 2006, pág. 73
Stimulation of the chrome tannage process by vacuum
V. Tricys, K. Beleska, V. Valeika
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 87, Nº 2, 2003, pág. 78
Lime-free unhairing: part 3, influence of unhairing method on chemical, physical and mechanical properties of pelt and leather
K. Beleska, V. Valeika, J. Balciuniene, K. Belciuniene
Journal of the Society of Leather Technologists and Chemists, ISSN 0144-0322, Vol. 84, Nº 4, 2000, pág. 165
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados