Periodo de publicación recogido
|
|
|
Sensory impact of alternative ageing technology for the production of wine brandies
Ilda Caldeira, Ofélia Anjos, A. Pedro Belchior, Sara Canas
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 32, Nº 1, 2017, págs. 12-22
Effects of caramel addition on the characteristics of wine brandies
Sara Canas, A. Pedro Belchior
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 28, Nº 2, 2013, págs. 51-58
Effect of alternative ageing systems on the wine brandy sensory profile
Ilda Caldeira, A. Pedro Belchior, Sara Canas
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 28, Nº 1, 2013, págs. 9-18
Effect of ageing system and time on the quality of wine brandy aged at industrial-scale
S. Cruz, Sara Canas, A. Pedro Belchior
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 27, Nº 2, 2012, págs. 83-93
Sara Canas, Ilda Caldeira, A. Pedro Belchior
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 24, Nº 2, 2009, págs. 91-99
Comparison of alternative systems for the ageing of wine branvdy: oxygenation and wood shape effect
Sara Canas, Ilda Caldeira, A. Pedro Belchior
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 24, Nº 1, 2009, págs. 33-40
A sensory and chemical approach to the aroma of woodeh aged Lourinha wine Brandy
Ilda Caldeira, Raul Bruno de Sousa, A. Pedro Belchior, M. Cristina Clímaco
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 23, Nº 2, 2008, págs. 97-110
Wood related chemical markers of aged wine brandies
S. Camas, V. Silva, A. Pedro Belchior
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 23, Nº 1, 2008, págs. 45-52
Effect of natural seasoning on the chemical compostiion of chestnut wood used for barrel making
Ilda Caldeira, Sara Canas, Ana M. Mateus, A. Pedro Belchior, M. Cristina Clímaco, Raul Bruno de Sousa
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 21, Nº 1, 2006, págs. 1-16
Ana M. Mateus, A. Pedro Belchior, Amélia M. Soares
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 20, Nº 2, 2005, págs. 91-103
Prova de consumidor "versus" prova técnica de aguardentes velhas
Ana M. Mateus, A. Pedro Belchior, Ilda Caldeira, Sara Canas
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 19, Nº 2, 2004, págs. 77-87
Tânia G. T. Almeida, Ana M. Mateus, A. Pedro Belchior, Sara Canas
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 18, Nº 1, 2003, págs. 29-41
Efeitos das lotagens em agurardentes velhas de Lourinha
Ana M. Mateus, A. Pedro Belchior, Ilda Caldeira
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 17, Nº 2, 2002, págs. 53-59
Estrella Carvalho, Ana M. Mateus, A. Pedro Belchior, Ana F. M. Ferrao, Susana Costa, Ilda Caldeira, Guida Tralhao, Carla Lopes
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 16, Nº 2, 2001, págs. 81-95
Modelisation of heat treatment of portuguese oak wood (Quercus pyrenaica L.): analysis of the behaviour of low molecular weight phenolic compounds
A. Pedro Belchior, Nelson Grazina, Sara Canas, Raul Bruno de Sousa, M. Isabel Spranger
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 15, Nº 2, 2000, págs. 75-94
A. Pedro Belchior, R. Bruno Sousa, Ilda Caldeira, Sara Canas, M. Isabel Spranger
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 15, Nº 1, 2000, págs. 1-14
Estrella Carvalho, A. Pedro Belchior, Susana Costa, Ilda Caldeira, Sara Canas
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 14, Nº 1, 1999, págs. 21-30
Estrella Carvalho, A. Pedro Belchior, Susana Costa, Ilda Caldeira, Ilda Tralhao, Carla Lopes
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 13, Nº 1-2, 1998, págs. 107-118
Use of FT-RAMAN to discriminate wine spirits aged with two different wood species
Ofélia Anjos, Ilda Caldeira, S.I. Pedro, A. Pedro Belchior, Sara Canas
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019 / coord. por José María Rodríguez Calleja, Jesús Ángel Santos Buelga, Teresa María López Díaz, 2019, ISBN 9788497739542, pág. 86
Estrella Carvalho, B. S. Sun, A. Pedro Belchior, M. Conceiçao Leandro, M. Isabel Spranger
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 183-189
Estrella Carvalho, A. Pedro Belchior, Susana Costa, Ilda Caldeira, Sara Canas, Carla Lopes
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin, Vol. 2, 1998, ISBN 972-8023-26-X, págs. 528-532
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados