InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Bahram fathi Achachlouei, Sodeif Azadmard Damirchi, Javad Hesari, S. Hadi Peighambardoust, Mohsen Esmaiili, Sadegh Alijani
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 19, Nº 5, 2013, págs. 389-398
Physico-chemical and functional properties of spray-dried sourdough in breadmaking
Abolfazl Golshan Tafti, S. Hadi Peighambardoust, Javad Hesari, Akbar Bahrami, Elnaz Shakuoie Bonab
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 19, Nº 3, 2013, págs. 271-278
A kinetic study of osmotic dehydration of apricot using salt solutions
Mahnaz Manafi, Javad Hesari, S. Hadi Peighambardoust, Sodeif Azadmard Damirchi, Mohammad Rahimzadeh Khoyi
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 9, Nº. 3, 2011, págs. 167-170
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