InstitucionesIdentificadores de autorPeriodo de publicación recogido
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Contribution of phenolics and maillard reaction products to the antioxidant capacity of coffee brews
Iziar Amaia Ludwig Sanz Orrio
Tesis doctoral dirigida por Concepción Cid Canda (dir. tes.), María Paz de Peña Fariza (dir. tes.). Universidad de Navarra (2013).
Metabolomics of heat-treated Tudela artichoke (poly)phenolic compounds: Effect of the gastrointestinal digestion and gut microbiota on their bioaccesibility and bioavailability
María Teresa Domínguez Fernández de Tejerina
Tesis doctoral dirigida por Iziar Amaia Ludwig Sanz Orrio (dir. tes.), Concepción Cid Canda (dir. tes.). Universidad de Navarra (2021).
Red-fleshed apple as novel anthocyanin-biofortified food: effect of food processing on the (poly)phenolic composition, bioavailability assessment and cardiometabolic effects of anthocyanins
Tesis doctoral dirigida por Iziar Amaia Ludwig Sanz Orrio (dir. tes.), Laura Rubió Piqué (dir. tes.). Universitat de Lleida (2021).
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