Periodo de publicación recogido
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Texture characteristics of grape berries during the botrytisation process
A. Hegyi, S. Lengyel, N. Szalóki, A. Geiger, Zs. Zsófi, X. Pálfi, K.Z. Váczy
International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book, 2018, pág. 66
Diversity of microbiome of botrytised grape berries from Tokaj
J. Hegyi Kaló, S. Lengyel, N. Szalóki, A. Geiger, R. Golen, J. Soh, Christoph W. Sensen, K.Z. Váczy
International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book, 2018, pág. 74
Z. Karácsony, A. Geiger, Sz Lengyel, K.Z. Váczy
International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book, 2018, pág. 79
Z. Karácsony, A. Geiger, K.Z. Váczy
International Congress on Grapevine and Wine Sciences: abstracts Book, 2018, pág. 100
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