Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Inactivation of food spoilage fungi by ultra violet (UVC) irradiation
Mariam Begum, Ailsa D. Hocking, Di Miskelly
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 129, Nº. 1, 2009, págs. 74-77
The effect of juice clarification, static or rotary fermentation and fining on ochratoxin A in wine
Ailsa D. Hocking, Eileen S. Scott, Su-Lin L. Leong
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 12, Nº 3, 2006, págs. 245-252
J. I. Pitt, Ailsa D. Hocking, Su-Lin L. Leong
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 10, Nº 1, 2004, págs. 83-88
Ocurrence of ochratoxin A in Australian wine
P. Varelis, J. I. Pitt, S. F. Cameron, Ailsa D. Hocking, Su-Lin L. Leong
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 9, Nº 1, 2003, págs. 72-78
Especies toxigénicas de Aspergillus
Ailsa D. Hocking
Microbiología de los alimentos: Fundamentos y fronteras / coord. por Michael P. Doyle, Larry R. Beuchat, Thomas J. Montville, 2001, ISBN 84-200-0933-4, págs. 413-425
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