Periodo de publicación recogido
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Mosaad Attia Abdel Wahhab, A. A. Mohamed, Ahmed Ibrahim, Aziza A. El-Nekeety, Nabila S. Hassan
Comunicata Scientiae, ISSN-e 2177-5133, Vol. 3, Nº. 3, 2012, págs. 143-153
Hard Red Winter Wheat/Nutrim-OB Alkaline Fresh Noodles: Processing and Texture Analysis
A. A. Mohamed, P. Rayas-Duarte, Jingyuan Xu, Debra E. Palmquist, G.E. Inglett
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 1, 2005
Effect of starch on the thermal kinetics and transmittance properties of lysozyme
A. A. Mohamed, P. Rayas-Duarte
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 3, 2005, págs. 450-458
Sensory Analysis of Whole Wheat/Soy Flour Breads
C. J. Carriere, R. L. Shogren, A. A. Mohamed
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 68, Nº 6, 2003, págs. 2141-2145
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