págs. 183-190
H. Tang, J. K. Nicholson, Y. Wang
págs. 191-196
págs. 197-201
N. G. Siatis, A. C. Kimbaris
págs. 202-206
págs. 207-210
New PVC Nitrate-Selective Electrode: Application to Vegetables and Mineral Waters
P. K. T. Lin, M. C. B. S. M. Montenegro, A. N. Araujo
págs. 211-215
M. A. Bacigalupo
págs. 216-219
págs. 220-226
Francisco Abraham Tomás Barberán, B. Cerda
págs. 227-235
M. S. J. Simmonds, R. J. Grayer, M. Bouaziz
págs. 236-241
Y.-H. Lai, J.-C. Chang, K.-H. Wang
págs. 242-246
C. Villagran, F. Faini, C. Labbe
págs. 247-249
págs. 250-261
Intracellular Mediators of Procyanidin-Induced Lipolysis in 3T3-L1 Adipocytes
Cinta Bladé, Montserrat Pinent Armengol, M. J. Salvado
págs. 262-266
Four New Prenylated Isoflavonoids in Tadehagi triquetrum
H.-J. Zhang, W. Xiang, R.-T. Li, Y.-L. Mao
págs. 267-271
págs. 272-281
C.-A. Calliste
págs. 282-288
A. L. Piccinelli
págs. 289-294
M. Z. Tsimidou, L.-F. Wang, N. Nenadis
págs. 295-299
H.-T. Ou, C.-J. Shieh, J. Y.-J. Chen
págs. 300-305
Effect of Preparation Conditions on Protein Secondary Structure and Biofilm Formation of Kafirin
N. Wellner, Y. B. Byaruhanga, J. Taylor, C. Gao
págs. 306-312
Proteome-Level Investigation of Brassica carinata-Derived Resistance to Leptosphaeria maculans
B. Subramanian
págs. 313-324
I. L. Goldman, T. C. Koch
págs. 325-331
págs. 332-337
G. Vogt, D. Ekeberg, J. Pettersen, E. Olsen, M. Sandbakk
págs. 338-348
Uracil as an Index of Lactic Acid Bacteria Contamination of Tomato Products
C. Pompei, A. Hidalgo
págs. 349-355
K. Schulze, L. Schreiber, I. Szankowski
págs. 356-362
D. K. Singh, J. Singh
págs. 363-368
págs. 369-373
págs. 374-382
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados