Transmission Electron Microscopy Study of Enterohemorrhagic Escherichia coli O157:H7 in Apple Tissue
M. E. Janes
págs. 216-224
T. M. Taylor, D. Elhanafi
págs. 225-232
J. Leggate, B. W. Blais
págs. 233-238
M.-L. Cerqueira-Campos, C. I. B. Kingombe
págs. 239-245
Associations between On-Farm and Slaughter Plant Detection of Salmonella in Market-Weight Pigs
P. B. Bahnson
págs. 246-250
Y. Inatsu, S. Kawasaki, M. L. Bari
págs. 251-255
R. T. Mitchell, R. Elson, C. L. Little
págs. 256-264
J. M. Bosilevac
págs. 265-272
An Outbreak of Salmonella Munchen in Germany Associated with Raw Pork Meat
B. Brodhun, U. Buchholz, S. O. Brockmann
págs. 273-276
K. Antoniou, J. F. Frank
págs. 277-281
G. M. Sapers, B. A. Annous, D. R. Eblen
págs. 282-291
P. Mallikarjunan, X. Hu
págs. 292-295
págs. 296-304
Determination of 5-Log Pathogen Reduction Times for Heat-Processed, Acidified Vegetable Brines
F. Breidt, J. A. Osborne, J. S. Hayes, R. F. McFeeters
págs. 305-310
Alternative Sigma Factor sigma^B Is Not Essential for Listeria monocytogenes Surface Attachment
U. Schwab
págs. 311-317
M. L. Bari, S. Todoriki, M. Nakauma, V. K. Juneja
págs. 318-323
Survival of Listeria monocytogenes in Experimental Chorizos
M. N. Hajmeer, C. M. Hew
págs. 324-330
págs. 331-335
Development of a Model To Predict Growth of Clostridium perfringens in Cooked Beef during Cooling
D. W. Schaffner, S. Smith-Simpson
págs. 336-341
Presence of Bacilius cereus in Street Foods in Gaborone, Botswana
G. Y. Murindamombe
págs. 342-346
A. Perrin-Guyomard
págs. 347-352
págs. 353-359
A Comparison of Different Processing Methods for Picked Blue Crab (Callinectes sapidus)
B. Jolbitado, T. E. Rippen, E. M. Butler, I. A. Senkel
págs. 360-365
S. Denys, K. Dewettinck, J. G. Pieters
págs. 366-374
págs. 375-383
págs. 384-395
S. P. Hong, N. Y. Lee, C. Jo, H. J. Kang
págs. 396-402
págs. 403-406
J. Navas, J. V. Martinez-Suarez, Sagrario Ortiz
págs. 407-410
Incidence of Listeria monocytogenes in Raw Seafood Products in Japanese Retail Stores
H. Takahashi, S. Handa, B. Kimura
págs. 411-415
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados