Determination of Aflatoxin B~1 in Medical Herbs: Interlaboratory Study
I. Arranz, H. van Egmond, E. Sizoo
págs. 595-605
B. Schaneberg, R. S. Pawar, Y. J. Shukla, Y.-H. Wang, B. Avula
págs. 606-611
págs. 612-618
K. Dhalwal, Y. S. Biradar
págs. 619-623
págs. 624-630
Spectrophotometric Determination of Acyclovir and Ribavirin in Their Dosage Forms
M. K. S. El-Din, A. M. El-Brashy
págs. 631-641
C. C. G. O. Lopes, H. R. N. Salgado
págs. 642-645
M. A. Shehata, G. M. El-Sayed, L. E. Abdel-Fattah
págs. 646-650
O. A. Oyarzabal
págs. 651-668
J.-J. Wang, C.-L. Lee
págs. 669-677
A. E. Waltking
págs. 678-692
págs. 693-707
M. Manchado, C. Infante
págs. 708-711
Determination of Nitrite, Nitrate, and Glucose-6-Phosphate in Muscle Tissues and Cured Meat by IC/MS
G. Saccani
págs. 712-719
Evaluation of a Preclinical Blood Test for Scrapie in Sheep Using Immunocapillary Electrophoresis
M. J. Schmerr, D. J. Everest, R. Jackman
págs. 720-727
Determination of semicarbazide in baby food by liquid chromatography tandem mass spectrometry: interlaboratory validation study.
L. Wilson, R. Ginn, María Beatriz de la Calle Guntiñas, S. V. C. de Souza
págs. 728-734
P. Ivanova, D. Stratiev
págs. 735-739
Y.-Z. Cao, G.-F. Pang, J.-J. Zhang, Y.-M. Liu, C.-L. Fan
págs. 740-771
S. Palme, R. Simon, E. Anklam
págs. 772-781
págs. 782-785
C. Philipowski, D. Zimmer
págs. 786-796
Determining a One-Tailed Upper Limit for Future Sample Relative Reproducibility Standard Deviations
F. D. McClure
págs. 797-803
Biosensors: Making Sense of Food
H. Indyk
pág. 804
págs. 805-818
Vitamin and Pseudovitamin Analysis with Biosensors in Food Products-A Review
I. Caelen, A. Kalman
págs. 819-825
A. A. Bergwerff
págs. 826-831
E. Gustavsson, A. Sternesjo
págs. 832-837
Improvements to a Surface Plasmon Resonance-Based Immunoassay for the Steroid Hormone Progesterone
E. H. Gillis
págs. 838-842
Quantification of Proteins in Dairy Products Using an Optical Biosensor
D. Dupont, S. Muller-Renaud
págs. 843-848
Spreeta-Based Biosensor Immunoassays to Detect Fraudulent Adulteration in Milk and Milk Powder
G. R. Marchesini, W. Haasnoot
págs. 849-855
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados