El sistema de coneixement i innovació agroalimentari de Catalunya
Carmel Mòdol Bresolí, Jaume Sió i Torres, María Josep de Ribot Porta
págs. 4-7
El Sistema Català de Recerca: àmbit agroalimentari
Kàtia Monés Giné, Alba Puigdomènech Cantó, Olga Alay Torrecilla
págs. 8-12
Nous models de valorització de coneixement: la col·laboració de les start-ups amb corporacions
págs. 13-16
págs. 17-21
págs. 22-25
Els boscos de Catalunya: la nostra infraestructura verda i motor de la bioeconomia
págs. 26-30
Laura Recasens, Marta Coll Montón, Ana Isabel Colmenero Ginés, Antoni Lombarte, María del Pilar Sánchez Zalacain, Roger Villanueva López, Joan B. Company
págs. 31-35
Aliments de futur: recerca i innovació
págs. 36-40
págs. 41-45
Salut i alimentació: els components bioactius o no-nutrients
págs. 46-49
págs. 50-52
págs. 53-58
Innovació i turisme en el sector agroalimentari: estratègies de cooperació entre diferents agents
págs. 59-62
Crear biodiversitat?: més enllà de la conservació
Jordi Bosch, Anselm Rodrigo Domínguez, Anna Ramon Revilla, Jordi Vayreda, Pilar Andrés Pastor
págs. 63-65
Canvi climàtic i sistemes agraris: vitivinicultura, I2Vi (INCAVI-IRTA)
págs. 66-69
Les noves tecnologies d’edició genòmica: impacte en la millora de plantes
Josep Maria Casacuberta i Suñer, Pere Puigdomènech i Rosell, José Luis Riechmann Fernández
págs. 70-73
págs. 74-78
págs. 79-83
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados