pág. 5
Stevenson W. Fletcher III: Educator and Citizen Extraordinaire
págs. 7-10
págs. 11-13
Integrating the Disabled Employee into the Quick-Service Restaurant: the Enclave Model
págs. 15-19
págs. 21-22
págs. 23-29
págs. 31-34
págs. 35-37
págs. 39-42
págs. 43-47
págs. 49-52
Hotel in a Briefcase: a Simulation Model
págs. 53-57
Preparing Students for Workplace Challenges: Introducing a Module on the ADA
págs. 59-62
págs. 63-65
págs. 67-70
Service Quality: an Annotated Bibliography
págs. 71-75
págs. 77-78
pág. 79
The Dimensions of the Hospitality Industry: an Introduction
Es reseña de:
The Dimensions of the Hospitality Industry: An Introduction
Paul R. Dittmer, Gerald Griffin,
Van Nostrand Reinhold, 1993
pág. 81
pág. 83
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados