págs. 909-910
Experience with the management of patients requiring home enteral nutrition in routine clinical practice in Spain: the ECONES study
págs. 911-918
Quality of life and nutritional status of a group of post-operative head and neck cancer patients
Marta Tristan Asensi, Ilaria Giangrandi, Lorena Sartini, Giuditta Pagliai, Monica Dinu, Sofia Lotti, Barbara Colombini, Francesco Sofi
págs. 919-923
NEmecum: herramienta digital de ayuda a la prescripción y dispensación de fórmulas de nutrición enteral y preparados infantiles
Iria Varela Rey, Enrique José Bandin Vilar, Ana Cantón Blanco, Nazareth Martinón Torres, Breogán Amoedo Fariña, Daniel Gayoso González, Iván Barrientos Lema, Joaquim de Moura, Irene Zarra Ferro, Miguel González Barcia, Cristina Mondelo García, Miguel A. Martínez Olmos, Anxo Fernández Ferreiro
págs. 924-933
Calidad de la alimentación en preescolares y escolares en Chile durante la pandemia de COVID-19
Nelson Hun, Massiel Salazar, Sebastian Aliste Flores, Camilo Aguilera, María Elvira Cárdenas
págs. 934-941
Vitamin D deficiency in adolescents with obesity: Altered metabolism or environmental factors?
págs. 942-948
págs. 949-959
Soluble receptor for advanced glycation end-products (sRAGE) in childhood obesity: association with gene expression of RAGE and cardiometabolic markers
Mariela Vega Cárdenas, Juan Manuel Vargas Morales, Diana Patricia Portales Pérez, Armando Gómez Ojeda, Claudia Luevano Contreras, Celia Aradillas García
págs. 960-966
págs. 975-983
Relationship between adherence to dietary treatment and binge-eating disorder in obese patients
Rafaela Fernandes Mundstock, Giullia Magueta de Lima Silva, Chaiane Aiolfi Titton, Daiane Guilhão Kuskoski, Fernanda Michielin Busnello
págs. 984-992
Yi Wu, Jie Tang, Dan Chen, Yujia Zou, Pingping Yu, Huini Xu, Shuwen Cai, Yanni Ren, Ying Mei, Lihong Mu
págs. 993-999
Iara Katrynne Fonsêca Oliveira, Nayra do Socorro Caldas Carvalho de Almeida Teixeira, Beatriz de Mello Pereira, Isabel Oliveira Aires, Renata Rios Torres Rodrigues, Robson Eduardo da Silva Araújo, Carlos Henrique Ribeiro Lima, Rosana Rodrigues de Sousa, Cecília Maria Resende Gonçalves de Carvalho, Dorcas Lamounier Costa, Marize Melo dos Santos, Suzana Maria Rebelo Sampaio da Paz, A. A. Paiva
págs. 1000-1008
págs. 1009-1016
Alexandra Celi, María Trelis Villanueva, Bárbara Tena, Silvia Taroncher Ferrer, José Miguel Soriano del Castillo, Juan Francisco Merino Torres
págs. 1017-1024
Correlation between dysphagia and serum albumin levels and prognosis: a retrospective study
Ping-Ping Zhang, Hai-Yang Feng, De-Zhi Lu, Ting-Ting Li, Hui Zhang, Xiao-Wen Wang, Wen-Bo Liu
págs. 1025-1032
Cognition and obesity in adults with epilepsy
Gloria M.A.S. Tedrus, Vânia Ap. Leandro Merhi, Rafaella Colicigno Rebelo, Bárbara Nunes da Silva
págs. 1033-1040
págs. 1041-1046
Guillermo Daniel Barahona-Fuentes, Álvaro Huerta Ojeda, Sergio Andrés Galdames Maliqueo, María Mercedes Yeomans Cabrera, Carlos Jorquera Aguilera
págs. 1047-1055
Bebidas de soja y salud femenina: Revisión de la evidencia y opinión de expertos
René Bailón Uriza, José Antonio Ayala Méndez, Cuauhtémoc Celis González, Jesús Chávez Brambila, Imelda Hernández Marín, Juan de Dios Maldonado Alvarado, Javier Montoya Cossio, Fernanda Molina Seguí, Abraham May Hau, Pilar Riobó Serván, Eduardo Neri Ruz, Antonio Erasto Peralta Sánchez, Eduardo Reyes, Roger Rosado López, Martin Tulio Santa Rita Escamilla, Gilberto Tena Alavez, Hugo Antonio Laviada Molina
págs. 1056-1067
Modelos de composición corporal basados en antropometría: revisión sistemática de literatura
Francisco Eraso, Ricardo Rosero, Carlos González, David Cortés, Eder Hernández, Juan Pablo Polanco, Carolina Díaz Tribaldos
págs. 1068-1079
Vitamin D and gastric cancer: A systematic review and meta-analysis
págs. 1080-1087
La dieta como fuente de sulfuro de hidrógeno y sus efectos en la salud y la enfermedad
Carolina Belem Gómez, Yolanda Contreras Vargas, Arturo Serrano Sánchez, Luz del Carmen Camacho Castillo, David Centurión Pacheco, Karla Carvajal Aguilera
págs. 1088-1095
Innovación en nutrición clínica: la monodosis en nutrición enteral intermitente
págs. 1096-1105
Javier Corazón Villanueva, María de la Torre Ortiz, Virginia Puebla García, José Manuel Martínez Sesmero
págs. 1106-1111
Hacia un trabajo nocturno más saludable: la necesidad de estrategias nutricionales, de bienestar y organizacionales
págs. 1112-1113
págs. 1114-1115
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados