pág. 525
págs. 527-531
Modeling growth ofSaccharomyces roseiin cucumber fermentation
Henry P. Fleming, Richard M. Felder, David F. Ollis, Frederico V. Passos
págs. 533-542
Reduction of trimethylamine oxide byShewanellaspp. under modified atmospheresin vitro
J. Debevere, G. Boskou
págs. 543-553
G. Moschetti, S. Coppola, L. Sannino, G. Mauriello, O Pepe, F. Villani, R. Amodio-Cocchieri
págs. 555-566
págs. 567-573
Effect of pre-ripening on microbial and chemical changes in dry fermented sausages
F. Toldrá, A. Feria, Y. Sanz, J. Flores
págs. 575-582
Description of the&bgr;-glucosidase activity of wine yeasts
R. Di Stefano, José Juan Mateo Tolosa
págs. 583-591
J. Bryant, C. O. Gill
págs. 593-602
S. Chanthachum, L. R. Beuchat
págs. 603-608
págs. 609-616
págs. 617-626
págs. 627-632
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados