Nutrition quality of packaged food and beverages in Costa Rica:: an input for crafting harmonious school food environment policies
M. L. Jensen, T. Gamboa gamboa
, Jaritza Vega-Solano
, Karol Madriz-Morales
, Adriana Blanco-Metzler
págs. 351-363
págs. 364-371
págs. 372-379
J. González, A. D'Espessailles
, Nevenka Juretić
, I. Olmedo
, A. Vivanco, J. Valdés
, J. Ancamil
, Gladys Tapia
págs. 380-386
págs. 387-392
págs. 393-400
Fortified biscuits with iron:: Nutritional aspects and their impact on hemoglobin levels
págs. 401-413
Rol de fonoaudiólogo y del nutricionista en el manejo de la disfagia post-extubación:: una revisión narrativa
Cecilia Arteaga Pazmiño, N. Rodríguez Calderón
, M. Lindao Cañizares
, P. Navarro
págs. 414-423
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados