C O Akubuo, M I Uguru
págs. 2063-2066
John Chambers, Elena Portero-Larragueta, Olivia Prosser, Christopher Ridgway
págs. 2067-2074
Søren K Jensen, Kirsten Jakobsen, Eugeniusz R Grela
págs. 2075-2078
Tammy K Miller Webster, Jocelyn P Jennings, Mary B Hall, William H Hoover
págs. 2079-2086
Assessing acceptability of eel (Anguilla anguilla) fed three different diets
Isabel María Vicario Romero, María-Teresa Coello, María José Sánchez, Francisco Jose Heredia Mira, Moisés Martín
págs. 2087-2093
Michelangelo Pascale, Giuseppina Avantaggiato, Jerzy Chelkowski, Angelo Visconti, Maria Prończuk
págs. 2094-2098
Ronald R Marquardt, Andrew A Frohlich, Hao Xiao, Gang Li
págs. 2099-2104
Characterisation of starches from West African yams
Imad A Farhat, Roger J Neale, Tunde Oguntona
págs. 2105-2112
págs. 2113-2121
Krassimir Ivanov Ivanov, Dimitar M Braikov, Angel S Ivanov, Violina R Angelova
pág. 2122
RunCang Sun, J M Lawther, A J Bolton, J M Fang, A Goodwin
pág. 2122
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados