págs. 1115-1125
Salmonella Contamination of Pigs and Pork in an Integrated Pig Production System
B. Groven, G. Etienne, B. Jacob, N. Korsak
págs. 1126-1133
J. D. McKean, S. T. Larsen
págs. 1134-1138
I. Sauli, J. Danuser
págs. 1139-1145
J. Danuser, I. Sauli
págs. 1146-1153
págs. 1154-1157
P. H. Cooke, W. F. Fett
págs. 1158-1165
G.-J. E. Nychas, P. N. Skandamis
págs. 1166-1175
M. R. Wachtel, J. L. McEvoy
págs. 1176-1183
págs. 1184-1189
Growth of Autobioluminescent Campylobacter jejuni in Response to Various Environmental Conditions
L. C. Kelana, M. W. Griffiths
págs. 1190-1197
Optimal Fluorescence Excitation and Emission Bands for Detection of Fecal Contamination
M. S. Kim, A. M. Lefcourt
págs. 1198-1207
L. L. Zaika, J. S. Fanelli
págs. 1208-1215
A. F. Mendonca, M. A. Lihono
págs. 1216-1221
Immunomagnetic Flow Cytometric Detection of Staphylococcal Enterotoxin B in Raw and Dry Milk
K.-i. Honjoh, H. Kobayashi, T. Miyamoto, H. Kamikado
págs. 1222-1226
págs. 1227-1232
Characterization of UV-Peroxide Killing of Bacterial Spores
J. S. Reidmiller
págs. 1233-1240
C. E. Wolf-Hall, B. Kottapalli
págs. 1241-1246
C. O. Gill, C. Landers
págs. 1247-1252
M. S. Palumbo, J. L. Thomas
págs. 1253-1259
Application of Fluid Modeling To Determine the Threshold Leak Size for Liquid Foods
J. Marcy, S. Keller, B. Blakistone
págs. 1260-1268
Mutagenicity of Fumes from Fried Chicken Legs
B.-H. Chen, Y. C. Chen, C. P. Chiu
págs. 1269-1276
W. Li, M. A. Drake
págs. 1277-1282
J. F. Frank, Y. S. Jung, R. E. Brackett
págs. 1283-1287
págs. 1288-1291
The Role of Gastric Acid in Preventing Foodborne Disease and How Bacteria Overcome Acid Conditions
J. L. Smith
págs. 1292-1303
págs. 1304-1309
C. M. Stewart
págs. 1310-1325
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados