W. Jon-Mikel, R. A. Walsh
págs. 3-11
James J. Sheridan, G. Duffy, D. C. Riordan
págs. 12-18
H. Yen-Con, R. E. Brackett, C. Kim
págs. 19-24
págs. 25-30
págs. 31-35
págs. 36-43
págs. 44-50
Alternative Indicator Bacteria Analyses for Evaluating the Sanitary Condition of Beef Carcasses
S. C. Ingham, D. J. Schmidt
págs. 51-55
Preservation of Fish Cutlet (Pangasius pangasius) at Ambient Temperature by Irradiation
Y. Sabina, M. L. Bari, H. Kusunoki
págs. 56-62
págs. 63-70
Effect of L-Glucose and D-Tagatose on Bacterial Growth in Media and a Cooked Cured Ham Product
D. A. Bautista
págs. 71-77
J. de Louvois, G. Nichols, I. Gillespie
págs. 78-82
C. Allori, G. Aguero, A. P. de Ruiz Holgado
págs. 83-90
págs. 91-95
H. Geros, F. Cassio
págs. 96-101
Doris H. D'Souza, R. E. Brackett
págs. 102-105
H. J. Huebner
págs. 106-110
págs. 111-116
Frequency of Isolation of Campylobacter from Roasted Chicken Samples from Mexico City
E. I. Quinones-Ramirez
págs. 117-119
págs. 120-122
págs. 123-125
J. Kovacs Nolan, E. M. Hearn, A. N. Sharpe
págs. 126-130
T. Ariyapitipun
págs. 131-136
A Mycological Investigation of Phane, an Edible Caterpillar of an Emperor Moth, Imbrasia belina
M. F. Simpanya
págs. 137-140
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados