págs. 433-438
Quality response of clonal black tea to nitrogen fertiliser, plucking interval and plucking standard
P. O. Owuor, W. K. Ng'etich
págs. 439-446
R. K. Owusu Apenten
págs. 447-452
F. M. Maia, J. T. Oliveira
págs. 453-458
págs. 459-464
págs. 465-470
Weak acids: dissociation in complex buffering systems and partitioning into oils
P. D. Wilson, D. R. Wilson
págs. 471-476
págs. 477-483
A. J. Oostdam, B. A. Williams
págs. 484-490
R. M. Laverick, D. I. Givens, T. W. Davies
págs. 491-496
págs. 497-501
Changes in available methionine and tryptophan contents during cereal flake production
M. Horvatic, I. Vedrina-Dragojevic
págs. 502-506
Inverse activity in fresh and processed honeys
J. S. Bonvehi, M. S. Torrento
págs. 507-512
The use of anti-soya globulin antisera in investigating soya digestion in vivo
M. D. Perez, E. N. Mills
págs. 513-521
págs. 522-526
Identification of marine mammal species in food products
I. Martinez, A. K. Danielsdottir
págs. 527-533
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados