Modeling the Survival of Escherichia coli O157:H7 in Uncooked, Semidry, Fermented Sausage
I. M. Mumin, D. S. Wood, T. J. Pond
págs. 759-766
Sublethal Sanitizer Stress and Adaptive Response of Escherichia coli O157:H7
L. J. Brady, C. D. Zook, F. F. Busta
págs. 767-769
págs. 770-776
J.-G. Kim, R. Unal, A. E. Yousef
págs. 777-782
págs. 783-787
págs. 788-795
H. Kator, M. Rhodes
págs. 796-801
Use of Spent Irrigation Water for Microbiological Analysis of Alfalfa Sprouts
M. Tortorello, D. Stewart, J. Schlesser, J. Ulaszek, K. Reineke, T. Fu
págs. 802-806
M. L. Aldrich, G. K. Kemp
págs. 807-812
G. M. Sapers, V. Pilizota, D. O. Ukuku
págs. 813-819
págs. 820-825
D. W. Anderson, S. C. Cates
págs. 826-832
A. Lonvaud-Funel, O. Claisse
págs. 833-837
págs. 838-844
págs. 845-849
J. Belloque, Alfonso V. Carrascosa, Rosina López Fandiño
págs. 850-855
págs. 856-861
Presence of Escherichia coli O157:H7 in Ground Beef and Ground Baby Beef Meat
S. Uhitil, K. Botka-Petrak, T. Petrak, S. Jaksic
págs. 862-864
P. S. Holt, R. K. Gast
págs. 865-868
Citrus Juice Composition Does Not Influence Radiation Sensitivity of Salmonella Enteritidis
B. A. Niemira
págs. 869-872
págs. 873-876
M. Ciccozzi, D. De Medici
págs. 877-880
G. E. Greening
págs. 881-884
págs. 885-889
Concepción Vidal-Valverde, I. Sierra
págs. 890-894
Detection of Hazelnut Proteins in Foods by Enzyme Immunoassay Using Egg Yolk Antibodies
L. Phillippe, B. W. Blais
págs. 895-898
Foodborne Illness Outbreaks in Korea and Japan Studied Retrospectively
M.-J. Lee, W.-C. Lee, J.-S. Kim, S.-Y. Park
págs. 899-902
págs. 903-906
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados