págs. 1832-1835
Behavior of Aeromonas hydrophila in Bottled Mineral Waters
L. Croci, S. Di Pasquale
págs. 1836-1840
K. S. Seo, J. S. Ahn, S. P. Kim, H. S. Yoo, Y. H. Park
págs. 1841-1843
Detection Limits of beta-Lactam Antibiotics in Ewe Milk by Penzym Enzymatic Test
M. P. Molina, M. Rodriguez, R. L. Althaus, N. Fernandez
págs. 1844-1847
Determination of Deoxynlvalenol in Wheat-Based Breakfast Cereals Marketed in Portugal
M. L. Martins, H. M. Martins
págs. 1848-1850
Incidence of Patulin in Apple Juices Marketed in Turkey
T. Yurdun, G. Z. Omurtag
págs. 1851-1853
M. B. Lee, E.-H. Lee
págs. 1854-1857
M. M. Storelli, G. O. Marcotrigiano
págs. 1858-1862
Foodborne Outbreaks in Canada Linked to Produce
J. M. Farber, A. M. Sewell
págs. 1863-1877
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados