C. J. Arntzen
págs. 805-923
págs. 810-812
págs. 813-821
págs. 822-827
Approaches to improving the bioavailability and level of iron in rice seeds
P. Lucca, I. Potrykus, R. Hurrell
págs. 828-834
págs. 835-841
págs. 842-852
págs. 853-876
R. K. Hughes, N. Desforges
págs. 877-882
Towards the production of pharmaceutical fatty acids in transgenic plants
J. A. Napier, L. V. Michaelson
págs. 883-888
págs. 889-894
Phytosterols - what plant breeders should focus on
T. A. Miettinen
págs. 895-903
B. Olmedilla
págs. 904-909
Thermal isomerisation susceptibility of carotenoids in different tomato varieties
S. Schwartz, D. Francis, M. Nguyen
págs. 910-917
M. Edelenbos, P. Knuthsen, U. Kidmose
págs. 918-931
Organic agriculture: does it enhance or reduce the nutritional value of plant foods?
K. Brandt, J. P. Molgaard
pág. 924
M. N. Gasztonyi
págs. 932-933
Detection of anthocyanins from elderberry juice in human urine
U. Mulleder, M. Murkovic
págs. 934-937
L. T. Vahteristo, M. S. Kariluoto
págs. 938-942
A. Benavides, I. Recasens
págs. 943-952
R. Verkerk, W. M. F. Jongen, M. Dekker
págs. 953-958
Cell death in the colorectal cancer cell line HT29 in response to glucosinolate metabolites
T. K. Smith, E. K. Lund, R. G. Clarke, I. T. Johnson
págs. 959-961
C. S. Charron, D. A. Kopsell
págs. 962-966
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados