Periodo de publicación recogido
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Avenanthramides and nutritional components of four Mexican oat (Avena sativa L.) varieties
Faviola Ortiz-Robledo, Ignacio Villanueva Fierro, B. D. Oomah, Ismael Lares Asseff, J. Bernardo Proal Nájera, José de Jesús Návar Cháidez
Agrociencia, ISSN 2521-9766, ISSN-e 1405-3195, Vol. 47, Nº. 3, 2013, págs. 225-232
Phenolics and antioxidative activities in common beans (Phaseolus vulgaris L)
A. Cardador-Martinez, B. D. Oomah
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 6, 2005, págs. 935-942
Flaxseed as a functional food source
B. D. Oomah
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 81, Nº 9, 2001, págs. 889-894
B. D. Oomah
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals / W. Jeffrey Hurst (ed. lit.), 2002, ISBN 1-56676-824-1, págs. 1-64
Productos de linaza para la prevención de enfermedades
B. D. Oomah, G. Mazza
Alimentos funcionales: aspectos bioquímicos y de procesos / coord. por G. Mazza, 2000, ISBN 84-200-0917-2, págs. 93-140
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