Comparison of Methods for Extraction of Tobacco Alkaloids
N. M. Jones, M. G. Bernardo-Gil
págs. 309-316
B. B. Kahn, D. F. Tomkins
págs. 317-322
P. J. Marriott, T. T. Truong
págs. 323-336
págs. 337-341
págs. 342-349
Y. Ito, H. Oka, H. Matsumoto, Y. Ikai
págs. 350-353
F. Bugamelli, R. Mandrioli, V. Pucci
págs. 354-360
págs. 361-367
F. Belal, F. Ibrahim, M. Rizk
págs. 368-375
págs. 376-382
R. Etter-Holzer, J.-D. Berset
págs. 383-391
págs. 392-398
Visible Spectrophotometric Determination of Tantalum in Soil, Sediment, Minerals, and Alloys
K. S. Patel
págs. 399-406
Rapid Methods To Enumerate Escherichia coli in Foods Using 4-Methylumbelliferyl-beta-D-Glucuronide
I. N. Hirshfield, D. F. Ekholm
págs. 407-415
TECRA® Unique¿ Test for Rapid Detection of Salmonella in Food: Collaborative Study
D. Hughes, A. E. Dailianis
págs. 416-430
R. Batlle, C. Sanchez
págs. 431-436
págs. 437-443
A. C. Williams, A. C. Entwisle
págs. 444-450
Isoflavone Glycosides from the Root Wood of Erythrina latissima
C. C. W. Wanjala, R. R. T. Majinda
págs. 451-454
págs. 455-465
Determination of Crude Fat in Meat by Supercritical Fluid Extraction: Direct Method: PVM 3:2000
R. Chandrasekar
págs. 466-471
págs. 472-478
págs. 479-485
págs. 486-492
R. D. Thompson
págs. 493-497
K. Suzuki, Y. Uematsu, K. Hirata
págs. 498-506
Determination of Iodine-131 at Low Levels in Milk: Collaborative Study
E. J. Baratta, D. G. Easterly
págs. 507-511
Variables Affecting Simulated Use Determination of Residual Ethylene Oxide in Medical Devices
D. T. Centola
págs. 512-518
Monitoring of Pesticide Residues in Egyptian Fruits and Vegetables During 1996
S. A. G. Alla, S. M. Dogheim, A. M. El-Marsafy
págs. 519-531
págs. 532-536
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados