An Assessment of the Microbiological Risks Involved with Egg Washing under Commercial Conditions
M. L. Hutchison
págs. 4-11
R. F. McFeeters, F. Breidt, J. S. Hayes
págs. 12-18
D. Elhanafi, B. Leenanon
págs. 19-26
A. Mustapha, Y. Li
págs. 27-33
Intrinsic Mechanism Decreases Susceptibility of Escherichia coli O157:H7 to Multiple Antibiotics
K. R. Matthews, S. S. Golding
págs. 34-39
G. T. Innocent, H. E. Ternent
págs. 40-45
págs. 46-52
K. P. Koutsoumanis
págs. 53-59
Thermal Inactivation of Enterobacter sakazakii in Rehydrated Infant Formula
S. G. Edelson-Mammel
págs. 60-63
K. S. Yoon, C. N. Burnette
págs. 64-70
págs. 71-76
Reduction and Survival of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat Meats after Irradiation
S. C. C. Foong, G. L. Gonzalez
págs. 77-82
K. G. Andersen
págs. 83-89
H. Kamimura, H. Takahashi
págs. 90-95
págs. 96-102
págs. 103-109
María Teresa Veciana Nogués, S. Novella-Rodriguez
págs. 110-116
M. C. D. Quintana, P. G. Garcia, C. R. Barranco
págs. 117-123
W. F. Staruszkiewicz, R. A. Benner
págs. 124-133
págs. 134-141
J.-M. Lee, H.-Y. Seo, K.-S. Kim, E.-R. Park
págs. 142-147
Antimicrobial and Antioxidant Activities of Natural Extracts In Vitro and in Ground Beef
A. Mustapha, I. U. Grun, J. Ahn
págs. 148-155
págs. 156-161
D. W. Schaffner, R. Montville
págs. 162-167
págs. 168-171
págs. 172-177
Salmonella in Sesame Seed Products
S. O. Brockmann, I. Piechotowski
págs. 178-180
A. L. Penteado
págs. 181-184
F. Nattress, G. G. Greer
págs. 185-188
X. Wang, M. W. Griffiths, N. Jothikumar
págs. 189-192
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados