págs. 1101-1105
R. L. Mulvaney, K. L. Marsh
págs. 1106-1111
págs. 1112-1123
S. Mehrotra, N. Sreevidya
págs. 1124-1127
págs. 1128-1134
J. A. Hurlbut, B. K. Neuhaus, W. Hammack, M. C. Carson
págs. 1135-1143
M. A. Goodall, T. M. Primus, D. J. Kohler
págs. 1144-1148
Evaluation of the BAX® System for Detection of Salmonella in Selected Foods: Collaborative Study
K. Silbernagel
págs. 1149-1159
Syringe-Cartridge Solid-Phase Extraction Method for Patulin in Apple Juice
T. A. Eisele, M. Z. Gibson
págs. 1160-1163
págs. 1164-1171
Gas Chromatographic Method for Putrescine and Cadaverine in Shrimp
P. L. Rogers, W. F. Staruszkiewicz
págs. 1172-1178
J. Stroka, C. von Holst
págs. 1179-1186
Estimating Deoxynivalenol in Shelled Corn Barge Lots by Measuring Deoxynivalenol in Corn Screenings
T. B. Whitaker, J. L. Richard, F. G. Giesbrecht
págs. 1187-1192
J. T. Keeton, B. S. Hafley
págs. 1193-1202
B. E. Trombella
págs. 1203-1207
Indicator Organisms for Safety and Quality-Uses and Methods for Detection: Minireview
M. L. Tortorello
págs. 1208-1217
M. A. Maheswari, M. S. Subramanian
págs. 1218-1224
T. Guerin, J.-M. Fremy, L. Noel
págs. 1225-1231
New Refractive Index Method for Measurement of Alcoholic Strength of Small Volume Samples
M. Gerogiannaki-Christopoulou
págs. 1232-1235
K. A. Anderson, B. L. Loper
págs. 1236-1240
págs. 1241-1251
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados