César I. Bin Kingombe, Geert Huys, Elisabeth Luthi, Thomas Jemmi, Denise Howald, Jean Swings
págs. 113-121
R. Lanciotti, L. Vannini, D. Baldi, M.E. Guerzoni
págs. 123-135
Predictive modelling of the microbial lag phase: a review
J.F. Van Impe, E.J.J. Dens, I.A.M. Swinnen, Annemie Geeraerd, K. Bernaerts
págs. 137-159
P. Melgarejo, Antonieta de Cal y Cortina, Inmaculada Larena
págs. 161-167
In vitro inhibitory activity of Chinese leek extract against Campylobacter species
Jya-Li Tsau, Chien-Kuo Han, Ching Fu Lee
págs. 169-174
Tuula Pirhonen, Elina L. Jääskeläinen, Maria A. Andersson, Luc M. Wijnands, Mirja S. Salkinoja-Salonen, Ranad Shaheen
págs. 175-183
Survey of bacterial proteins released in cheese: a proteomic approach
Bénédicte Camier, Johannes P.C. Vissers, Gwénaël Jan, Valérie Gagnaire, Michel Piot, Joëlle Léonil
págs. 185-201
Hasan Öngör, Adile Muz, Burhan Çetinkaya, Hasan Basri Erta¿
págs. 203-209
Aflatoxins in pozol, a nixtamalized, maize-based food
J.A. Méndez-Albores, E. Moreno-Martínez, G. Arámbula-Villa, R.E. Preciado-Ortíz
págs. 211-215
págs. 217-218
pág. 217
págs. 219-221
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados