R. Takahashi, M. Murakami, H. Tonouchi
págs. 1967-1974
Effect of Calcium on Microstructure and Meltability of Part Skim Mozzarella Cheese
Kasiviswanathan Muthukumarappan, N. S. Joshi
págs. 1975-1985
T. Ji, V. B. Alvarez
págs. 1986-1992
Evaluation of Mozzarella Cheese Stretchability by the Ring-and-Ball Method
Z. Hicsasmaz, L. Shippelt, S. S. H. Rizvi
págs. 1993-1998
Characterization of Nutty Flavor in Cheddar Cheese
Y. K. Avsar, Y. Karagul-Yuceer
págs. 1999-2010
págs. 2011-2016
A New Probiotic Cheese with Antioxidative and Antimicrobial Activity
T. Kullisaar, E. Songisepp
págs. 2017-2023
Individual Variation in the Milk Yield Response to Bovine Somatotropin in Dairy Cows
M. T. Rose, T. E. C. Weekes
págs. 2024-2031
págs. 2032-2041
Improving Stall Design: Use of 3-D Kinematics to Measure Space Use by Dairy Cows when Lying Down
D. Sanderson, A. Ceballos
págs. 2042-2050
H. Rivera, H. Lopez, P. M. Fricke
págs. 2051-2061
Duration of Infection and Strain Variation in Streptococcus uberis Isolated from Cows' Milk
T. J. Parkinson, S. McDougall
págs. 2062-2072
D. J. Wilson, R. N. Gonzalez
págs. 2073-2084
págs. 2085-2093
B. Beerda, J. E. Kornalijnslijper
págs. 2094-2102
K. L. Smith, S. L. Wolf, J. S. Hogan
págs. 2103-2107
S. S. Nielsen, H. Mortensen
págs. 2108-2113
Postpartum Ovarian Follicular Dynamics and Estrous Activity in Lactating Dairy Cows
Y. Sasamoto, M. Sakaguchi
págs. 2114-2121
R. S. Patton, C. E. Sorenson
págs. 2122-2129
M. A. Nilforooshan
págs. 2130-2135
M. Hoedemaker
págs. 2136-2145
D. T. Galligan, H. Groenendaal
págs. 2146-2157
Macromineral Digestion by Lactating Dairy Cows: Estimating Phosphorus Excretion via Manure
W. P. Weiss, D. J. Wyatt
págs. 2158-2166
Macromineral Digestion by Lactating Dairy Cows: Factors Affecting Digestibility of Magnesium
W. P. Weiss
págs. 2167-2171
J. K. Bernard
págs. 2172-2176
págs. 2177-2183
págs. 2184-2196
M. Lessard, D. L. Godson, N. Gagnon
págs. 2197-2210
págs. 2211-2221
M. R. Murphy, W. Hu
págs. 2222-2229
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados