Modified Immunoliposome Sandwich Assay for the Detection of Escherichia coli O157:H7 in Apple Cider
R. A. Durst, S. Park
págs. 1568-1573
H. Wang, C. A. Reitmeier
págs. 1574-1577
S. Edelson-Mammel, M. O. Walderhaug, B. S. Eblen
págs. 1578-1584
AnDiaTec Salmonella sp. PCR-ELISA for Analysis of Food Samples
C. Metzger-Boddien
págs. 1585-1590
C. E. Saridakis
págs. 1591-1596
págs. 1597-1603
U. Siripatrawan
págs. 1604-1609
J. A. Cason, A. Hinton
págs. 1610-1616
Occurrence of Vibrio vulnificus in Fish and Shellfish Available from Markets in China
Y. Yano, M. Yokoyama
págs. 1617-1623
Microbial Contamination of Carcasses, Meat, and Equipment from an Iberian Pork Cutting Plant
T. R. Pala, A. Sevilia
págs. 1624-1629
págs. 1630-1633
W. J. Kim, G.-S. Moon, W.-S. Shin
págs. 1634-1640
J. S. Dickson, S. C. C. Foong
págs. 1641-1645
págs. 1646-1655
B. Ojeniyi, B. F. Vogel, V. Fussing
págs. 1656-1665
págs. 1666-1670
págs. 1671-1675
Fate of Listeria monocytogenes in Bovine Manure-Amended Soil
M. Islam, J. Morgan, Michael P. Doyle, X. Jiang
págs. 1676-1681
B. Leverentz, W. Janisiewicz, W. S. Conway
págs. 1682-1686
Factors That Contribute to the Botulinal Safety of Reduced-Fat and Fat-Free Process Cheese Products
K. A. Glass, E. A. Johnson
págs. 1687-1693
H. Maeshima, A. Matsumura, S. Nakano
págs. 1694-1701
L. R. Beuchat, C. A. Pettigrew
págs. 1702-1708
Effects of High-Pressure Processing on the Safety, Quality, and Shelf Life of Ready-to-Eat Meats
M. M. Hayman
págs. 1709-1718
J. Nishimura-Uemura, T. Sato
págs. 1719-1724
Change of an Egg Allergen in a White Layer Cake Containing Gamma-Irradiated Egg White
J.-W. Lee, H.-S. Yook, J.-H. Seo, M.-W. Byun, S.-Y. Lee, M.-R. Kim, Y.-S. Lee
págs. 1725-1730
Analysis of Radiolytic Products of Lipid in Irradiated Dried Squids (Todarodes pacificus)
H.-Y. Seo, J.-H. Kim, K.-S. Kim
págs. 1731-1735
K. Kasama, Hideaki Morii
págs. 1736-1742
J. Hewitt, G. E. Greening
págs. 1743-1750
P. S. Holt, R. K. Gast
págs. 1751-1754
Process Control and Sampling for Escherichia coli O157:H7 in Beef Trimmings
R. A. Seward, R. Y. Murphy
págs. 1755-1759
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados