Determining wine aroma from compositional data (2005) Francis, Leigh Newton, J.L. Australian journal of grape and wine research Vol. 11 Núm. 2 Pág. 114-126
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must Vol. 38 Núm. 1 Pág. 18-28 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
Gabrielli, M.
Aleixandre Tudó, José Luis
Kilmartin, Paul A.
Sieczkowski, Nathalie
Du Toit, W. J.
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Complementary effect of blending on the volatile composition of albarino and loureira white wines (Vitis vinifera L.) from NW Spain Vol. 38 Núm. 1 Pág. 109-117 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
Vilanova de la Torre, María del Mar
Freire Plana, María Luisa
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Characterisation of vernaccia Nera (Vitis vinifera L.) grapes and wine Vol. 38 Núm. 1 Pág. 72-81 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
Fracassetti, D.
Gabrielli, M.
Corona, Onofrio
Tirelli, Antonio
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Synergistic effects of branched-chain amino acids and phenylalanine addition on major volatile compounds in wine during alcoholic fermentation Vol. 37 Núm. 2 Pág. 169-175 | 2016 | South african journal of enology and viticulture |
Wang, Y. Q.
Ye, D. Q.
Liu, P. T.
Duan, L.L.
Duan, Chang-Qing
Yan, G. L.
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Environmental stress and aroma production during wine fermentation Vol. 35 Núm. 2 Pág. 168-177 | 2014 | South african journal of enology and viticulture |
Fairbairn, S. C.
Smit, A. Y.
Jacobson, D.
Prior, B. A.
Bauer, F. F.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024