Número de publicaciones: 53 (17.0% citado)
Número de citas: 18 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 11
Índice h: 2
Índice h5: 0
Promedio de citas últimos 10 años: 0.0
Promedio de citas últimos 5 años: 0.0

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 1
2023 0
2022 2
2021 2
2020 2
2019 0
2018 1
2017 3
2016 4
2015 0
2014 1
2013 0
2012 1
2011 1
2010 0
2009 0
2008 0
2007 0
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0
2002 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2012 2 1
2011 2 2
2010 0 1
2008 4 4
2005 0 8
2003 1 1
2002 2 1
2004 2 0
2006 6 0
2007 5 0
2009 4 0
2013 2 0
2014 3 0
2015 0 0
2016 0 0
2017 0 0
2018 2 0
2019 2 0
2020 0 0
2021 1 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
49 Artículo de revista 18
4 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 14

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2005 Determining wine aroma from compositional data
Artículo 5
2008 Relationships between berry size, berry phenolic composition and wine quality scores for Cabernet Sauvignon (Vitis vinifera L.) from different pruning treatments and different vintages
Artículo 4
2011 Assessing desirable levels of sensory properties in Sauvignon Blanc wines – consumer preferences and contribution of key aroma compounds
Artículo 2
2005 The influence of ascorbic acid on the composition, colour and flavour properties of a Riesling and a wooded Chardonnay wine during five years' storage
Artículo 2
2003 The AWRI closure trial
Artículo 1
2012 Variations in the effect of malolactic fermentation on the chemical and sensory properties of Cabernet Sauvignon wine: interactive influences of Oenococcus oeni strain and wine matrix composition
Artículo 1
2005 The impact of closure type and storage conditions on the composition, colour and flavour properties of a Riesling and a wooded Chardonnay wine during five years' storage
Artículo 1
2010 Consumer acceptability, sensory properties and expert quality judgements of Australian Cabernet Sauvignon and Shiraz wines
Artículo 1
2002 The effects of salinity on vines and wines
Artículo 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 14-Nov-2024