The influence of ascorbic acid on the composition, colour and flavour properties of a Riesling and a wooded Chardonnay wine during five years' storage (2005) Skouroumounis, George K. Duncan, B. kwiatkowski, Mariola J. Capone, D. L. Peng, Z. Waters, Elizabeth J. Oakey, H. Sefton, M. A. Francis, Leigh Australian journal of grape and wine research Vol. 11 Núm. 3 Pág. 355-368
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Ámbito Citas ECONOMIA 1
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Chemical and phenolic profile of 'sauvignon blanc' wines made in altitude region of Santa Catarina State – Brazil Vol. 21 Núm. 1 Pág. 21-29 ARTICULO | 2022 | Scientia Agraria Paranaensis |
Marcon Filho, José Luiz
Würz, Douglas André
Fontanella Brighenti, Alberto
Rufato, Leo
Kreztschmar, Aike Anneliese
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Ascorbic Acid Derivatives in the Sauvignon Blanc Cultivar (Vitis vinifera L.) During Berry Development in the Wellington and Elgin Regions Vol. 42 Núm. 2 Pág. 184-192 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Dalicuba, M.
Nel, A. P.
van Jaarsveld, F. P.
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