The impact of closure type and storage conditions on the composition, colour and flavour properties of a Riesling and a wooded Chardonnay wine during five years' storage (2005) Skouroumounis, George K. Duncan, B. kwiatkowski, Mariola J. Capone, D. L. Waters, Elizabeth J. Oakey, H. Sefton, M. A. Francis, Leigh Australian journal of grape and wine research Vol. 11 Núm. 3 Pág. 369-377
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Ascorbic Acid Derivatives in the Sauvignon Blanc Cultivar (Vitis vinifera L.) During Berry Development in the Wellington and Elgin Regions Vol. 42 Núm. 2 Pág. 184-192 | 2021 | South african journal of enology and viticulture |
Dalicuba, M.
Nel, A. P.
van Jaarsveld, F. P.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024