The impact of closure type and storage conditions on the composition, colour and flavour properties of a Riesling and a wooded Chardonnay wine during five years' storage (2005) Skouroumounis, George K. Duncan, B. kwiatkowski, Mariola J. Capone, D. L. Waters, Elizabeth J. Oakey, H. Sefton, M. A. Francis, Leigh Australian journal of grape and wine research Vol. 11 Núm. 3 Pág. 369-377

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Ascorbic Acid Derivatives in the Sauvignon Blanc Cultivar (Vitis vinifera L.) During Berry Development in the Wellington and Elgin Regions
Ascorbic Acid Derivatives in the Sauvignon Blanc Cultivar (Vitis vinifera L.) During Berry Development in the Wellington and Elgin Regions Vol. 42 Núm. 2 Pág. 184-192
2021 South african journal of enology and viticulture
Dalicuba, M. Nel, A. P. van Jaarsveld, F. P.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024