Variations in the effect of malolactic fermentation on the chemical and sensory properties of Cabernet Sauvignon wine: interactive influences of Oenococcus oeni strain and wine matrix composition (2012) Costello, Peter J. Francis, Leigh Bartowsky, Eveline Australian journal of grape and wine research Vol. 18 Núm. 3 Pág. 287-301
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Colour Evaluation of Pinot Noir and Merlot Wines after Malolactic Fermentation Carried out by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum Patagonian Native Strains Vol. 41 Núm. 2 Pág. 210-217 | 2020 | South african journal of enology and viticulture |
Olguin, N.
Delfederico, Lucrecia
Semorile, L.C.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024