Assessing desirable levels of sensory properties in Sauvignon Blanc wines – consumer preferences and contribution of key aroma compounds (2011) King, Ellena S. Osidacz, P. Curtin, Chris Bastian, Susan Francis, Leigh Australian journal of grape and wine research Vol. 17 Núm. 2 Pág. 169-180

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 1

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Estrategias de uso de Saccharomyces cerevisiae en fermentaciones aeróbicas
Estrategias de uso de Saccharomyces cerevisiae en fermentaciones aeróbicas
2024 Universidad de La Rioja
Martín Guindal, Andrea
The development of alcoholic fermented beverages utilizing plums with the application of innovative beverage fermentation technology
The development of alcoholic fermented beverages utilizing plums with the application of innovative beverage fermentation technology Vol. 37 Núm. 2 Pág. 199-210
2016 South african journal of enology and viticulture
Williams, G. Wyk, C. J. van Hansmann, C.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024