Número de publicaciones: 31 (35.5% citado)
Número de citas: 23 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 16
Índice h: 3
Índice h5: 0
Promedio de citas últimos 10 años: 0.0
Promedio de citas últimos 5 años: 0.0

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 0
2023 0
2022 3
2021 1
2020 3
2019 0
2018 1
2017 3
2016 5
2015 1
2014 4
2013 0
2012 1
2011 1
2010 0
2009 0
2008 0
2007 0
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0
2002 0
2001 0
2000 0
1999 0
1998 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2012 4 1
2008 1 4
2007 3 1
2005 1 2
2003 2 1
2002 3 2
2000 0 7
1998 1 5
1999 2 0
2001 1 0
2004 2 0
2006 1 0
2009 2 0
2010 0 0
2011 1 0
2013 1 0
2014 0 0
2015 1 0
2016 0 0
2017 0 0
2018 1 0
2019 0 0
2020 0 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
27 Artículo de revista 23
4 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 18

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
1998 Use of sap-flow sensors to schedule vineyard irrigation
Artículo 4
2008 Relationships between berry size, berry phenolic composition and wine quality scores for Cabernet Sauvignon (Vitis vinifera L.) from different pruning treatments and different vintages
Artículo 4
2000 Canopy microclimate and berry composition
Artículo 3
2000 Developmental variation in sensitivity of Vitis vinifera L. cv. Shiraz berries to soil water deficit
Artículo 2
2000 Development of seed polyphenols in berries from Vitis vinifera L. cv. Shiraz
Artículo 2
2002 Analysis of pigmented polymers in red wine by reverse phase HPLC
Artículo 2
2005 Relationships between seed and berry development of "Vitis Vinifera" L. cv Shiraz
Artículo 2
2012 Review: Berry Sensory Assessment: concepts and practices for assessing winegrapes’ sensory attributes
Artículo 1
1998 Use of sap-flow sensors to schedule vineyard irrigation
Artículo 1
2007 Exclusion of sunlight from Shiraz grapes alterns wine colour, tannin and sensory properties
Artículo 1
2003 Response of Shiraz grapevines to five different training systems in the Barossa Valley, Australia
Artículo 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 13-Nov-2024