Analysis of pigmented polymers in red wine by reverse phase HPLC (2002) Peng, Z. Waters, Elizabeth J. Oberholster, Anita Sefton, M. A. Iland, Patrick G. Australian journal of grape and wine research Vol. 8 Núm. 1 Pág. 70-75
- Número de citas: 2 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
New approaches for understanding the formation of mouthfeel properties in wines and grapes | 2022 | Universidad de La Rioja |
Ferrero del Teso, Sara
|
Do differences in the colour and phenolic composition of young shiraz wines reflect during ageing? Vol. 38 Núm. 1 Pág. 29-34 | 2017 | South african journal of enology and viticulture |
de Beer, P.
Strever, A.
Du Toit, W. J.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024