Relationships between berry size, berry phenolic composition and wine quality scores for Cabernet Sauvignon (Vitis vinifera L.) from different pruning treatments and different vintages (2008) Holt, H. E. Francis, Leigh Field, John Herderich, Markus J. Iland, Patrick G. Australian journal of grape and wine research Vol. 14 Núm. 3 Pág. 191-202
- Número de citas: 4 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Breeding strategies for wine grapes | 2020 | Universidad de La Rioja |
Manso Martínez, Cristina
|
Influences of berry size on fruit composition and wine quality of vitis vinifera L. cv. 'Cabernet Sauvignon' grapes Vol. 39 Núm. 1 Pág. 67-76 | 2018 | South african journal of enology and viticulture |
Chen, Wei-Kai
He, Fei
Wang, Yu-Xi
Liu, Xin
Duan, Chang-Qing
Wang, Jun
|
Retos vitícolas actuales aplicados a la mejora de la calidad de la uva y del vino Pág. 57-66 | 2012 | Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad II |
Nadal Roquet Jalmar, Montserrat
|
An inertizing and cooling process for grapes cryomaceration Vol. 14 Núm. 6 Pág. 8-8 | 2011 | Electronic Journal of Biotechnology |
Carillo, Maria
Formato, Andrea
Fabiani, Andrea
Scaglione, Giampiero
Pucillo, Giovanni Pio
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024