Different fattening systems of Iberian pig according to the 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fat (2009) ARTICULO Viera-Alcaide, Isabel Narváez Rivas, Mónica Vicario Romero, Isabel María Graciani Constante, E. León Camacho, Manuel Grasas y aceites Vol. 60 Núm. 1 Pág. 68-76

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Fatty acid profile and cholesterol and retinol contents in different locations of Celta pig breed
Fatty acid profile and cholesterol and retinol contents in different locations of Celta pig breed Vol. 65 Núm. 3 Pág. 8
2014 Grasas y aceites
Domínguez, Rubén Martínez Suárez, Sidonia Carballo García, Francisco Javier Franco Matilla, María Inmaculada
A tentative characterization of volatile compounds from Iberian Dry-Cured Ham according to different anatomical locations
A tentative characterization of volatile compounds from Iberian Dry-Cured Ham according to different anatomical locations Vol. 61 Núm. 4 Pág. 369-377 ARTICULO
2010 Grasas y aceites
Narváez Rivas, Mónica Gallardo, Emerenciana Ríos, José Julián León Camacho, Manuel

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024