Estimating consumer preferences for extrinsic and intrinsic attributes of vegetables. A study of German consumers (2012) Jiménez Guerrero, José Felipe Gázquez Abad, Juan Carlos Huertas García, Rubén Mondéjar Jiménez, Juan Antonio Spanish journal of agricultural research Vol. 10 Núm. 3 Pág. 539-551
- Número de citas: 3 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 3
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Análise do valor engadido dun novo envase no mercado de azucre e a súa influencia na disposición a pagar Vol. 29 Núm. 3 Pág. 1-17 ARTICULO | 2020 | Revista galega de economía |
Calvo Dopico, Domingo
Castillo Puente, Angel Maria del
Herrera Peña, Jonathan Neptali
|
The profitability of value-added products in dairy farm diversification initiatives Vol. 16 Núm. 2 Pág. 1 ARTICULO | 2018 | Spanish journal of agricultural research |
Álvarez Pinilla, Antonio
García Cornejo, Beatriz
Pérez Méndez, José Antonio
Roibás Alonso, David
|
Are the eating habits of university students different to the rest of the Spanish population? Food availability, consumption and cost Vol. 14 Núm. 2 Pág. 1 | 2016 | Spanish journal of agricultural research |
Amo, Elisa
Escribano, Francisco
García Meseguer, María-José
Pardo, Isabel
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024