Identification of impact odorants of young red wines made with Merlot, Cabernet Sauvignon and Grenache grape varieties: a comparative study (1999) Cacho Palomar, Juan Hernández Orte, Purificación Ferreira González, Vicente López, Ricardo Journal of the science of food and agriculture Vol. 79 Núm. 11 Pág. 1461-1467
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Organoleptic and Quality Characteristics of Malagousia Variety Grapes Fermented with Selected Indigenous Yeast Strains Vol. 43 Núm. 2 Pág. 133-145 | 2022 | South african journal of enology and viticulture |
Karampatea, A.
Vrhovsek, Urska
Tsakiris, Argiris
Dimopoulou, Maria
Kourkoutas, Y.
Skavdis, G.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 02-Mar-2025