Consumer-stated preferences towards Protected Designation of Origin (PDO) labels in a traditional olive-oil-producing country (2014) Erraach, Yamna Sayadi Gmada, Samir Gómez Muñoz, Ana Cristina Parra López, Carlos New medit. Mediterranean journal of economics, agriculture and environment = Revue méditerranéenne d'economie, agriculture et environment Vol. 13 Núm. 4 Pág. 11-19
- Número de citas: 6 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 6
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
El sector oleícola andaluz con calidad diferenciada Vol. 24 Núm. 2 Pág. 187-208 | 2024 | Economía agraria y recursos naturales |
García Moral, Ana
de Loma Ossorio Mata, Juan
Gallego Valero, Leticia
Moral Pajares, Encarnación
|
Are short food supply chains a sustainable alternative to traditional retailing? A choice experiment study on olive oil in Spain Vol. 23 Núm. 1 Pág. 131-156 ARTICULO | 2023 | Economía agraria y recursos naturales |
Lami, Olda
Díaz Caro, Carlos
Mesías Díaz, Francisco Javier
|
Influence of ethnocentrism on consumer preference patterns Vol. 19 Núm. 1 Pág. 55-68 ARTICULO | 2020 | New medit |
Bernabéu Cañete, Rodolfo
Oliveira, Fátima
Rabadán, Adrian
Díaz Donate, Mónica
|
Imagen de España como productor de aceite de oliva: Núm. 3109 Pág. 47-58 ARTICULO | 2019 | Boletín económico de ICE, Información Comercial Española |
García Galán, María del Mar
Román Suero, Beatriz
Chamorro Mera, Antonio
|
Preference for olive oil consumption in the Spanish local market Vol. 14 Núm. 4 Pág. 3 ARTICULO | 2016 | Spanish journal of agricultural research |
Bernabéu Cañete, Rodolfo
Díaz Donate, Mónica
|
Is the extra virgin olive oil market facing a process of differentiation? A hedonic approach to disentangle the effect of quality attributes Vol. 66 Núm. 4 Pág. 10 | 2015 | Grasas y aceites |
Cabrera, E.R.
Arriaza, M.
Rodríguez Entrena, Macario
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 02-Feb-2025