Effect of storage time on physicochemical and textural properties of sausages covered with oxidized banana starch film with and without betalains (2015) Zamudio Flores, Paul Baruk Ochoa Reyes, E. Ornelas Paz, J. Aparicio Saguilán, Alejandro Vargas Torres, Apolonio Bello Pérez, Luis Arturo Rubio Ríos, A. Cárdenas Félix, R.G. CyTA. Journal of food Vol. 13 Núm. 3 Pág. 456-463
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Development of a biomaterial based on chayotextle starch (Sechium Edule)-gelatin blend. Molecular, mechanical, physical, barrier and structural properties Vol. 24 Núm. 3 Pág. 107-114 | 2022 | Biotecnia |
Pérez Marroquin, Xochitl Alejandra
Vargas Torres, Apolonio
Campos Montiel, Rafael Germán
Callejas Quijada, Graciela
Campos Lozada, Gieraldin
León López, Arely
Aguirre Alvarez, Gabriel
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Caracterización fisicoquímica, mecánica y estructural de películas de almidones oxidados de avena y plátano adicionadas con betalaínas Vol. 49 Núm. 5 Pág. 483-498 | 2015 | Agrociencia |
Zamudio Flores, Paul Baruk
Ochoa-Reyes, Emilio
Ornelas Paz, J.
Tirado Gallegos, Juan Manuel
Bello Pérez, Luis Arturo
Rubio-Ríos, Anilú
Cárdenas Félix, R.G.
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* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024