Minor components of pomace olive oil enhance VLDL-receptor expression in macrophages when treated with postprandial triglyceride-rich lipoproteins (2015) Cabello Moruno, R. Sinausia, Laura Montero, E. Botham, K. M. Avella, M. Perona, Javier S. Grasas y aceites Vol. 66 Núm. 4 Pág. 1-0
- Número de citas: 2 (100.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
A Mediterranean-style breakfast increases postprandial serum α-tocopherol levels in lean and obese individuals Vol. 69 Núm. 3 Pág. 261 | 2018 | Grasas y aceites |
García Rodríguez, S.
Sinausia, Laura
Barragán, C.
Montero, E.
Perona, Javier S.
|
Minor components of pomace olive oil enhance VLDL-receptor expression in macrophages when treated with postprandial triglyceride-rich lipoproteins Vol. 66 Núm. 4 Pág. 1 | 2015 | Grasas y aceites |
Cabello Moruno, R.
Sinausia, Laura
Montero, E.
Botham, K. M.
Avella, M.
Perona, Javier S.
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 02-Mar-2025