Minor components of pomace olive oil enhance VLDL-receptor expression in macrophages when treated with postprandial triglyceride-rich lipoproteins (2015) Cabello Moruno, R. Sinausia, Laura Montero, E. Botham, K. M. Avella, M. Perona, Javier S. Grasas y aceites Vol. 66 Núm. 4 Pág. 1-0

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A Mediterranean-style breakfast increases postprandial serum α-tocopherol levels in lean and obese individuals Vol. 69 Núm. 3 Pág. 261
2018 Grasas y aceites
García Rodríguez, S. Sinausia, Laura Barragán, C. Montero, E. Perona, Javier S.
Minor components of pomace olive oil enhance VLDL-receptor expression in macrophages when treated with postprandial triglyceride-rich lipoproteins
Minor components of pomace olive oil enhance VLDL-receptor expression in macrophages when treated with postprandial triglyceride-rich lipoproteins Vol. 66 Núm. 4 Pág. 1
2015 Grasas y aceites
Cabello Moruno, R. Sinausia, Laura Montero, E. Botham, K. M. Avella, M. Perona, Javier S.

* Último cálculo de métricas Dialnet: 08-Sep-2024